Idrottskonsulten

Bengt "Binge" Strandh

Anders karinen

Bengt "Binge" Strandh

Bred och lång erfarenhet inom innebandy och ishockey. Innebandykarriären starta helt tillbaka från 1991 som målvakt. "Binge" har under många år jobbat som innebandy tränare från ungdom till elit lag i Sverige och Norge, kursinstruktör och föreläsare i Sverige och Norge. Han har också haft uppdrag i delar av Europa. 


Binge har under en period på 13 år varit ishockeytränare från ungdom, junior och senior upp til div 1 i Sverige och Norge.

Anders Karinen

Har en gedigen bakgrund inom innebandyn; förbundskapten för det svenska U19 herr landslaget i fyra år, förbundskapten för det norska landslaget, tränare för norska damlaget Tunet är bara några av de uppdrag Karinen har haft genom åren.

Genom flera år har Anders också jobbat som kursinstruktör i innebandy. 


Anders har genom flera år också arbetat som ishockey tränare.

Vi jobbar över stora delar 

Skandinavien är största arbetsplatsen men även andra länder och kontinenter har anlitat oss med olika uppdrag.

Att idrotten och företagen har mycket att lära av varandra är det inte tvivel om. Detta har vi sett och upplevt när vi hållt föredrag hos både föreningar och företag. Att bygga effektiva och vinnande team som jobbar mot gemensamma mål och ideer fungerar på många sätt lika. Vårt arbete grunder sig i att nå satta mål under de regler som är satta av idrottsförbundet. Det är speciellt fantastisk när man klarer uppnå målet som man satt. Det är då man vinner inte bara jag utan vi. Vinna, det vill vi alla och det är en viktig del. Lika stor del som att ta lärdom av förluster. Den positiva respons vi fått är enorm och det är vi glada för. Den får oss att känna oss som vinnare och viljan att ge mer tillbaka. Om man inte vågar satsa vinner man heller inte.


Vågar du?

 Vi vågar påstå att vi kan det!


 Vi bygger innebandy genom samarbete över gränserna