Vårt jobb - Vårt mål - Din Framtid


"Alla som vill ska ha möjligheten att uppleva, mästra och utvecklas inom idrotten i trygg omgivning.

Därför är det extra viktigt med goda och kunniga ledare som tar vara på den enkelte individen."

Vi är inte blyga i vår målsättning.

"Vi ska driva, utbilda och utveckla den nästa stjärnan"

Därav av orden: - Där nästa stjärna föds! -


Vi hjälper till med träningsupplägg, övningar, uppspel, försvar, spelsystem, teknik, coachning, teambuilding.


Vi håller föredrag om teambuilding, att jobba tillsammans mot satta mål och att nå dem, vad krävs av mig, mitt team och inte minst förväntningar. Hur man ska uppträda och vara. Psykologi. Mycket av detta har vi gjort både i föreningar och företag och dessa har mycket att lära av varandra.


Vi hjälper till med träningsupplägg, övningar, uppspel, försvar, spelsystem, teknik, coachning, teambuilding.Vi sticker gärna ut vår haka men vi vågar påstå att vi kan det.


                 - " Där nästa stjärna föds! " -

Några av de saker kommer att ske hösten 2021


Världens bästa innebandyspelare Mika Kohonen gästar oss!!! Binge ska tillsammans med Mika Kohonen köra Åldersanpassad träning och tränarkurs 14-15 august i Sandnes

28-29 augusti Kör vi målvaktsutbildning. Då gästar Stefan Flöjt ( Fd SSL målvakt och Andreas Falkeid        ( Norges Landslagsmålvakt ) oss. I 2 dagar ska vi utbilda, träna 30 målvakter i åldern 12 år och upppåt


Vi tar turen till Trondheim 4-5 december och kör åldersanpaasad träning, målvaktsträning och ungdomstränarkurs i samarbete med midt Norge Bandyforbund.

Vi kommer under hösten att hålla några ungdomstränarkurs ute i klubbar, spelarutveckling, hålla forum för utveckling mellan klubbarna, visa hur man bygger en playbook, vi har också fasta uppdrag hos både senior och ungdomslag där vi ska utveckla och förbereda den nästa stjärnan, men vi har fortfarande några helger lediga om ni har behov för ett besök från oss. Vi tillrättalägger det ni har behov av och bygger en dag eller två utifrån erat behov. Ta kontakt så kan vi ta en oförpliktad samtal runt lagen / klubbens behov.