Om oss

Anders Karinen

Har en gedigen bakgrund inom innebandyn; förbundskapten för det svenska U19 herr landslaget i fyra år, förbundskapten för det norska landslaget, tränare för norska damlaget Tunet är bara några av de uppdrag Karinen har haft genom åren.

Anders har genom flera år också arbetat som ishockey coach.

Med nästan 50 års erfarenhet tillsammans vågar vi säg att vi kan det då vi har så lång erfarenhet med idrott från barn / ungdom till elit och landslag. Vi bestämt oss för att det är på tiden för oss att dela med oss av kunskapen / erfarenheten som vi fått och byggt upp genom åren.


Företagskunder, idrottare, förbund, och föreningar! Oavsett ditt mål och och din situation kan du vara säker på att Du / Ni står i centrum för oss!


Idrottskonsulten startades år 2005 av Bengt "Binge" Strandh och Anders Karinen just för att ge tillbaka av vår kunskap, utveckla idrotten, företag och inte minst oss själv. Idrottskonsulten jobbar på uppdrag i Sverige, Norge och Danmark och har haft en enorm framgång och utveckling sedan starten 2005. Vi har också haft enklare uppdrag i som Amerika, Asia och andra länder i Europa.


Vi sätter krav och ger verktygen utifrån förutsättningen som den enkelte individen har.

Vi jobbar hela tiden med att utveckla individen, laget, tränare och föreningen så man står förberedd till att ta nästa steg mot högare mål.


Bengt "Binge" Strandh

Bred och lång erfarenhet inom innebandy och ishockey. Innebandykarriären starta helt tillbaka från 1994 som målvakt. "Binge" har under åren jobbat som innebandycoach från ungd. till elit lag i Sverige och Norge. "Binge" har också varit ishockeycoach i 13 år från ungd, junior och senior upp til div 1 i Sverige. 

Att idrotten och företagen har mycket att lära av varandra är det inte tvivel om. Detta har vi sett och upplevt när vi hållt föredrag hos både föreningar och företag. Att bygga effektiva och vinnande team som jobbar mot gemensamma mål och ideer. Speciellt fantastisk när man klarer uppnå målet. Det är då man vinner inte bara jeg utan vi. Vinna det vill vi alla och det är en viktig del. Lika stor del som att ta lärdom av förluster. Den positiva respons vi fått är enorm och det är vi glada för. Den får oss att känna oss som vinnare och viljan att ge mer tillbaka. Om man inte vågar satsa vinner man heller inte.


Vågar du?

Några få ord om oss...Kontakta oss

Gilla och dela oss

Tel: +47 45 47 48 21 

© All Rights Reserved